Rentvandsanlæg

Vi producerer selv vand til vinduesvask, hvor vi filtrerer kalk og andre mineraler fra.

Vandet bliver fyldt på en tank i bilen, og så er vi med en tynd slange og vores bløde og skånsomme børster klar til at give dig rene ruder på endnu mere miljørigtig vis. Vinduerne vaskes med konstant vandtilførsel, hvilket minimerer risikoen for ridser, og gør mere effektivt rent.

Kalkfrit vand er fra naturens side mere aggressivt over for skidt og snavs, så teknikken kræver ikke brug af sæbe eller andre kemikalier. Vinduerne kommer derfor ikke i kontakt med sæbe, som altid efterlader en mikroskopisk tynd, fedtet film på glasset, der vil tiltrække nyt snavs, og du vil derfor opleve at dine vinduer måske forbliver klare lidt længere end ellers.


Mange af vore kunder har også givet udtryk for at de er meget glade for at vinduesrammen omkring glasset også bliver gjort ren med denne teknik. Dertil kommer selvfølgelig at stigen overflødiggøres, da vi ordner opgaven fra jorden, og dermed er der ingen risiko for slitage/skader på facaden eller vinduet på grund af stigen. Risikoen for at falde ned fra stigen er også reduceret til 0%
Så alt i alt er det en teknik vi er meget stolte af at kunne tilbyde vores kunder, som jo selvfølgelig kun fortjener det bedste.