Front Page

Mere end 700 husstande benytter sig af vores vinduespudsning hver eneste måned, og vi glæder os til også at høre fra dig. Hvis du mangler en stabil, omhyggelig og professionel vinduespudser, så tøv ikke med at ringe, sende en mail/SMS eller udfylde tilbudsformularen her på siden. Vi glæder os til et fremtidigt samarbejde.


Vind og vejr
DYRVIG kører efter det koncept, at hvis vi kan gå ude i vejret, så pudser vi også vinduerne.

Det er ikke altid sjovt at pudse vinduer i det danske vejr. Grunden til at vi alligevel gør det, er fordi at vi ikke synes det er fair over for dig som kunde at du skal betale for at vi kan holde fri bare på grund af dårligt vejr. Uanset hvordan vejret er, skal vi jo have løn hver dag, og det kan vi få på to måder; enten ved at pudse vinduer hver dag, eller ved at tage højere priser de dage det er godt vejr, så vi har råd til at holde fri når det er dårligt vejr.

Vi synes det er den første løsning der er mest fair over for dig som kunde. Det er nemlig dig der er i centrum i vores virksomhed. I stedet holder vi humøret højt ved at tænke på at der trods alt er flest gode dage.

Hent tilbud

Rentvandsanlæg

Vi producerer selv vand til vinduesvask, hvor vi filtrerer kalk og andre mineraler fra.

Vandet bliver fyldt på en tank i bilen, og så er vi med en tynd slange og vores bløde og skånsomme børster klar til at give dig rene ruder på endnu mere miljørigtig vis. Vinduerne vaskes med konstant vandtilførsel, hvilket minimerer risikoen for ridser, og gør mere effektivt rent.

Læs mere

Skilte og Facadevask

Med vores smarte WashTec system er vi meget stolte af også at kunne tilbyde vore kunder skilte- og facadevask. Facaden eller skiltet ved vejen er tit det første man lægger mærke til når man besøger en virksomhed, og det er derfor vigtigt af de ser rene og pæne ud, ligesom vinduerne.
Så hvis din gavl, facade, reklameskilt eller andet er sat til i alger eller andet snavs, så lad os gøre det rent, og aftal med os hvor tit det skal gøres fremadrettet så dine skilte altid kan være rene.

Få et tilbud

Vinduespudsning

Vi tilbyder alle former for vinduespolering, både udvendigt og indvendigt, og vi gør altid vores yderste for at du som kunde er tilfreds med det arbejde vi udfører. Har du særlige ønsker som feks. ekstra optørring eller aftørring udvendigt eller lignede, så bare sig til, vi er her for dig.

Så hvis du mangler en pålidelig, stabil og pligtopfyldende vinduespudser, så ring endelig til os, det er lige dig vi venter på, og vi kommer så hurtigt vi kan.